Review si pareri Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Review si pareri Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Cei care isi doresc un laptop de calitate, trebuie sa il cumpere !

Intotdeauna mi s-au parut profi laptopurile HP, poate doar din cauza ca designul este unul office si specificatiile sunt mereu printre cele mai performate. Detaliile sunt cele care fac diferenta intre acest model si celelalte laptopuri din aceeasi gama si cu aceleasi caracteristici.

hp-elitebook-folio-1040-review-photo-2

VEZI OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

Lucrurile cele mai importante pe care trebuie sa le stiti despre modelul EliteBook Folio 1040 G2 sunt urmatoarele :

 • Are un procesor I5 Broadwell cu 2 nuclee ce functioneaza cu o frecventa de 2200 MHz si poate fi folosit cu Turbo Boost la frecventa de 2700 MHz
 • Display FULL HD cu o rezolutie de 1920 x 1080 si caracteristica special Anti-Glare (ecran mat) prezenta.
 • Memorie RAM 8GB (DDR3)
 • Capacitatea de stocare este de 256 GB SSD
 • Placa video Intel HD Graphics 5500 integrata
 • Camera web HD integrata (rezolutia 720p)
 • 2 porturi USB 3.0
 • Securitate : Cititor de amprenta
 • Caracteristici speciale :Conector docking, USB 3.0 cu USB charging, Tastatura antistropi, TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere

Acesta este creat special pentru cei care isi doresc un mediu cat mai profesionist de lucru in birou dar si in deplasare, avand o structura rezistenta de aluminiu si un design subtire si elegant.

Are o multime de caracteristici destinate securitatii datelor si fisierelor dumneavoastra, ceea ce inseamna ca atunci cand folositi acest laptop pentru munca de birou, puteti sa il lasati linistit la locul de munca, fara a fi stresat de faptul ca cineva l-ar putea accesa.

Pareri Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2

Cred ca acest laptop este dovada ca laptopurile dedicate mediului de afaceri nu trebuie sa fie plictisitoare ca si design si performante.

Imi place cum distanta de circulare a butoanelor tastaturii este mai mica decat la celelalte modele (1.44 mm) oferind o senzatie delicata la atingere si ajutand utilizatorul sa tasteze cat mai repede cu putinta, fara a se „impiedica” intre taste.

hp-elitebook-folio-1040-review-photo-8

Cand vine vorba de display, apreciez faptul ca indiferent de unghiul in care il privesti, culorile raman aceleasi. Claritatea imaginii nu se schimba, asta venind in ajutorul celor care lucreaza foarte mult la birou si folosesc mai multe computere sau lucreaza din pozitii „bizare”.

Bateria rezista aproximativ 7 ore, iar asta inseamna ca cineva poate sa lucreze o zi intreaga ( o zi lucratoare) fara a-l conecta la priza.

Nu in ultimul rand mi-as dori sa vorbesc despre securitatea sporita a acestui laptop, care ofera posibilitatea utilizatorului de a-l debloca folosind amprenta.Parolele au devenit deja demodate, asa ca aceasta metoda este din ce in ce mai folosita si mai practica.hp-elitebook-folio-1040-review-photo-7

VERIFICA OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

Reclama

Comentarii

BLOG: 1
 • comment-avatar

  […] Mereu am trait cu impresia ca laptopurile HP exprima seriozitate si ca acestia folosesc componente de calitate pentru a le face sa reziste cat mai mult in timp, iar astazi am decis sa prezint laptopul HP ProBook 450 G3, dupa ce pana acum am mai prezentat un singur laptop de la HP, anume ultrabookul HP EliteBook Folio 1040 G2. […]

 • DISQUS: 0