Review si pareri Laptop Acer Aspire E5-573G-55MH

Review si pareri Laptop Acer Aspire E5-573G-55MH

Mi-am dorit sa scriu despre acest laptop datorita designului interesant si formelor pe care laptopurile celor de la Acer le au in ultimul timp. Chiar daca mult timp am considerat acest brand low-cost, in ultimii ani produsele acestora au evoluat si arata foarte bine, fiind ceva „diferit” pe piata.

Oare pe langa aspect, functioneaza si mai bine comparativ cu modelele similiare de la Acer ?

Evident ca functioneaza mult mai bine. Imbunatatirile aduse caracteristicilor fac ca timpul de rezolvare al sarcinilor este considerabil redus, iar detaliile grafice sunt impresionante. Putem compara modelul Aspire E5-573G-55MH cu Lenovo IdeaPad B50-80, insa de data aceasta pot spune ca designul imi place .

VERIFICA PRETUL PETNRU ACEST LAPTOP

Cele mai importante caracteristici ale acestui laptop sunt urmatoarele :

  • Procesor Intel Core I5 Broadwell cu o frecventa de 2200 MHz, Turbo Boost pana la 2700 MHz
  • Memorie RAM de 4GB,fiind suficienta pentru sarcinile de birou si chiar pentru gaming
  • Capacitate de stocare de 500 GB
  • Placa video dedicata de 2048 MB (2 GB), model nVidia GeForce 920M . Acest model de placa video vine cu cateva caracteristici speciale, cum ar fi : GPU Boost 2.0, Tehnologie CUDA si NVIDIA PhysX
  • 2 porturi USB 3.0
  • Camera web integrata HD

res_b17dde4d58cebc2b9df044939fee933d_full

Interesanta este varietate de culori in care este produs acest laptop, toate cu model textil si placute la atingere. Acesta este motivul pentru care la inceput spuneam ca apreciez acesta schimbare adusa la laptopurile din gama Acer . Pana acum toate modelele erau monotone, insa acum avem posibilitatea de a alege produsul dorit in asa fel incat sa ne reprezinte cat mai bine.

Pareri Laptop Acer Aspire E5-573G-55MH

Din punctul meu de vedere, acest laptop merita investitia, tinand cont de faptul ca pretul este unul destul de bun, iar caracteristicile acestuia sunt de o calitate destul de mare.Nu este un varf de lance, insa daca doriti sa achizitionati un produs bun la un pret acceptabil, trebuie sa stiti ca acesta este alegerea corecta.

Este acel gen de laptop care este perfect pentru facultate, pentru munca, dar si pentru a adauga o pata de culooare pe birou.Se potriveste oriunde, iar configuratia este una care nu cred ca va lasa pe nimeni la greu.

VEZI OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

Reclama

Comentarii

BLOG: 1
  • comment-avatar

    […] mi-as dori sa il compar cu un laptop, cred ca acela ar fi Acer Aspire E5-573G-55MH . Chiar daca laptopul de la Acer este mai scump decat cel prezentat mai sus, nu este cu nimic mai […]

  • DISQUS: 0