Review Laptop Asus R555JB-XO010D – I7, Video 2GB

Review Laptop Asus R555JB-XO010D – I7, Video 2GB

Astazi am decis sa scriu despre unul dintre laptopurile cele mai bune din punctul meu de vedere. Sunt fan Asus si acest laptop imi confirma calitatatea oferita de acest brand prin specificatiile extrem de bune si prin design-ul extrem de bun.

Daca laptopul este un lucru care te defineste si iti petreci majoritatea timpului folosindu-l, atunci ai nevoie de un laptop Asus R555JB-XO010D. Indiferent daca il cumperi pentru gaming sau pentru birou, trebuie sa stii ca isi face treaba extrem de bine.

VEZI OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

Acesta dispune de urmatoarele caracteristici :

 • Un procesor Intel Core I7 cu o frecventa de 2600 MHz (turbo boost pana la 3600) si cu 4 nuclee, asigurand viteza de care ar trebui sa beneficieze orice utilizator care se respecta. Este acel procesor care te asigura ca in urmatorii ani nu trebuie sa investesti din nou in achizitionarea unui nou laptop.
 • Placa video dedicata nVidia de 2048 mb (GeForce 940 M) care asigura imagini de calitate pentru cei care petrec timpul jucandu-se diferite jocuri, dar si pentru cei care folosesc laptopul la birou.
 • Memorie RAM de 4 GB, fiind mai mult decat suficienta pentru orice sarcina la care acesta ar putea fi supus.
 • Capacitatea de stocare este de 1,5 TB, ceea ce inseamna ca ofera ceva mai mult decat principalii competitori. Acesta este unul dintre plusuri atunci cand este comparat cu laptopurile evaluate la acelasi pret.

Alte caracteristici importante : USB 3.0, sunet de calitate cu tehnologia SonicMaster, tehnologie de repornire in doar 2 secunde datorita Super Hybrid Engine II .

review laptop asus

Pareri

 • Daca iti doresti acest laptop pentru gaming, il poti achizitiona fara griji, dat fiind faptul ca ofera caracteristici mai bune decat multe dintre laptopurile ce sunt prezentate ca si fiind „laptop de gaming”
 • Pentru birou este solutia care te poate asigura ca nu va mai fi nevoie sa investesti pentru cativa ani in laptopuri
 • Pentru acasa poate fi ceva mai mult decat ai nevoie, dat fiind faptul ca ofera o capacitate imensa de stocare si un procesor foarte puternic

VEZI OFERTA PENTRU ACEST LAPTOP

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 1
 • comment-avatar

  […] din aceeasi serie.Mai inainte am scris despre alte doua modele din aceeasi gama, anume R555JB-XO010D si […]

 • DISQUS: 0