Daca vrei sa iti sincronizezi fotografiile, Facebook te va obliga sa folosesti aplicatia Moments

Daca vrei sa iti sincronizezi fotografiile, Facebook te va obliga sa folosesti aplicatia Moments

Sincronizarea fotografiilor facute intr-un album de pe Facebook este disponibila inca din 2012. Acest lucru este unul util si eficient pentru cei care sunt pasionati de fotografie si care vor sa impartaseasca cu prietenii momentele frumoase surprinse in fotografiile lor.

Din pacate insa, in curand, acest lucru nu se va mai putea intampla la fel de usor. Asta din cauza faptului ca cei de la Facebook te vor obliga sa folosesti aplicatia Moments pe care au lansat-o in vara anului in curs, dorindu-si sa o promoveze si sa puna in valoare beneficiile aduse de aceasta.

Desi nu este cea mai usoara strategie pentru utilizatori, pentru Facebook utilizarea aplicatiei inseamna profit la fel ca in cazul aplicatiei de mesagerie. Poate ca Mark o sa isi indrepte atentia si catre utilizatori si nu doar spre profit si o sa faca totusi ceva in privinta asta.

Ce se intampla in cazul in care nu vei folosi aplicatia ?

Ei bine, in cazul acesta, vei primi notificari in permanenta si totodata avertismente care te vor stimula sa o descarci. In fapt, nimeni nu te obliga sa folosesti aplicatia lor, insa cred ca la un moment at cu totii cedam in fata spamarilor cu notificari si avertismente.

Voi ce ziceti de initiativa celor de la Facebook? Va descarcati aplicatia?

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0