Cea mai buna tableta cu Android disponibila pe piata

Cea mai buna tableta cu Android disponibila pe piata

Tocmai am citit un articol pe techradar.com despre tableta Google Pixel C, care dupa cum spun ei, ar fi cea mai buna tableta cu Android din momentul de fata, indiferent daca vorbim de design sau specificatii.

Aceasta tableta este disponibila in doua modele (cel de 32 GB si cel de 64 GB), iar preturile sunt de aproximativ $500 pentru primul model si $600 pentru cel de-al doilea model.Dupa cum se observa si specifica si site-ul respectiv, tableta este mai ieftina decat iPad Pro si Surface Pro 4, deci succesul este posibil sa apara.

Designul este unul destul de frumos si tinand cont de faptul ca dispune de o carcasa metalica, putem spune ca este si mai rezistenta (oare?) . Evident, nu multi isi iau tablete pentru a le folosi pe santier sau in alte locuri unde pot fi usor sparte, insa rezistenta carcasei ar trebui sa fie unul dintre motivele pentru care alegi o anumita tableta.

PixelC-HandsOn-02-650-80

Trec peste detaliile legate de perfomante si care pot fi gasite la articolul original (vezi nota de subsol) si ajung la durata de viata a bateriei, care pentru mine este un alt factor important care determina calitatea unui device.Aici se claseaza ceva mai prost, autorii reviewului spunand ca se claseaza in spatele Samsung Galaxy Tab S2 , Nexus 9 , iPad Air 2  si al Sony Xperia Z4 Tablet . Dupa 90 de minute de utilizare, a pierdut 27% din baterie, in timp ce deviceurile amintite mai inainte au pierdut maxim 21%.

Pentru un review complet poti citi pe TechRadar.com

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0