Bateria de la iPhone 6 si 6s poate dura cu pana la 25 de ore mai mult

Bateria de la iPhone 6 si 6s poate dura cu pana la 25 de ore mai mult

Nu iti place faptul ca bateria de la iPhone-ul tau dureaza prea putin si nu iti poti indeplini toate sarcinile cu ajutorul acestuia pana in momentul in care te avertizeaza ca mai ai 10%  baterie ?

Apple vine cu o solutie rapida, dar in acelasi timp destul de scumpa. „Smart Battery Case” este carcasa pentru iPhone 6 si iPhone 6s ce tocmai a fost lansata, avand scopul de a extinde durata de utilizare a telefonului cu pana la 25 de ore.

„Smart Battery Case este creeata special pentru telefoanele iPhone 6 si iPhone 6s pentru a oferi o mai lunga durata de viata a bateriei, dar si mai multa protectie”, spun reprezentantii Apple.

iphone-battery-case

Aceasta este disponibila in doua culori : Alb si Gri-Carbune.

Problema apare atunci cand vorbim despre pretul acesteia, care este de aproximativ 490 RON (79 lire sterline).Este destul de scump acest produs, tinand cont de faptul ca este oferit de o multime de alte companii/firme/magazine la un pret mult mai mic.

Apple insa sustine ca acest pret este datorat calitatii produsului, dar si faptului ca este perfect compatibil cu telefoanele, atunci cand accesoriul este conectat, pe display va fi afisat un status denumit „intelligent battery„.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0