Review laptop gaming Asus ROG G551JW-CN319D

Review laptop gaming Asus ROG G551JW-CN319D

Am aruncat o privire peste ofertele din ultimul timp si mi-a atras atentia un laptop extrem de bun, care pentru mine ar insemna o realizare sa il pot folosi zi de zi.

Nu ascund de nimeni faptul ca sunt pasionat de gaming, pe langa toate afinitatile cu social media si online marketing, asa ca acest laptop de la Asus este o placere vinovata pentru mine. Este defapt un „must have” pentru anul care urmeaza sa inceapa.

Primul meu laptop a fost un Asus si de atunci am ramas fan al acestei marci, pentru ca nu am avut niciodata probleme cu partea hardware, iar aici includ si faptul ca timp de 5 ani nu am fost nevoit sa il curat sau sa schimb pasta procesorului. Mentionez ca functioneaza si in prezent, facandu-si foarte bine treaba.

Revin la Asus ROG si as vrea sa spun ca procesorul Intel Core i7-4750HQ, 2.00GHz (Haswell) este cel care mi-a atras atentia, pentru ca in momentul de fata detin un laptop cu i5 Haswell si imi place asa de mult tehnologia asta incat orice laptop mi-as cumpara, ar trebui sa o detina.

De asemenea, un punct forte al acestui laptop sunt cei 24 GB SSD, pe langa memoria de 1TB, dar si faptul ca iti pune la dispozitie 8GB RAM, pentru a deveni un campion al gamingului.

Placa video este de 4GB, asa ca asta e punctul in care m-a dat pe spate.Il vreau ! Imaginaza-ti ce calitate a imaginii poti avea pe un laptop cu o asa placa video ( nVidia GeForce GTX 960M 4GB ), dar si cu un display FULL HD.

res_54463cf91284e2f9731292bf911c9d7c_full

Oferte pret si detalii tehnice

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0