DIGNO Rafre – Cel mai curat smartphone

DIGNO Rafre – Cel mai curat smartphone

DIGNO Rafre este un smartphone dedicat celor care sunt atat de fixisti incat cred ca bacteriile aflate pe telefon i-ar putea ucide. A fost lansat ieri, iar pretul sau este de aproximativ 2000 lei (310 GBP), ceea ce inseamna ca pentru curatenia telefonului ar trebui sa platesti cam cat ai plati pe un laptop … (va rog sa tineti cont de doza de ironie inclusa in acest articol)

Acest telefon nu are difuzoare si este „sigilat” pentru a tine apa la distanta de circuite. Oare cum suna si oare cat de tare suna ?

Studiile au aratat ca telefoanele mobile pot fi infectate cu mai multe bacterii, iar acest lucru cred ca a dus la aparitia acestui telefon. Curiozitatea mea vine din faptul ca bacteriile oricum se afla peste tot si pe orice device/gadget folosit.Cineva care e atat de obsedat de curatenie, oare v-a inceta sa mai foloseasca orice alt gadget si sa foloseasca doar telefonul ce poate fi spala ?

Ca si specificatii tehnice, Mobzine spune ca acesta dispune de „ecran de 5 inchi și 720p, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, o cameră foto de 13 megapixeli, un Android 5.1 Lollipop)” .

Va las mai jos un clip de promovare al telefonului, care din punctul meu de vedere seamana cu un clip de promovare al activitatii de familie in perioada comunista :

Reclama

Comentarii

BLOG: 2
  • comment-avatar

    O mica corectie, te rog, „mobzine.ro”, nu „mobizine.ro”. Mersi fain!

  • DISQUS: 0