Sa fie doar un simplu zvon? Telefonul Windows cu sistem de operare Surface reapare in discutii !

Sa fie doar un simplu zvon? Telefonul Windows cu sistem de operare Surface reapare in discutii !

Devoratorii IT ne ofera informatii noi despre mult zvonitul Surface Phone, un telefon care se vrea a fi conceput cu scopul de a oferi o experienta Windows asemanatoare celei oferite de Nexus prin Android, completa si ireprosabila.

 

surface_phone_by_rvanhauwere-d563253

 

Insa, desi Surface Phone este conceput  in forma de proiect, exista multe guri rele care sunt destul de rezervate in ceea ce priveste concretizarea acestui concept de telefon din cauza faptului ca a fost anulat de cateva ori exact cum s-a intamplat si in cazul tabletei Surface Mini. Trecand insa peste toate aceste speculatii, noul telefon Windows cu sistem de operare  Surface ar putea fi o creatie foarte puternica si interesanta, cu o platfoma Intel la bord. Se zvoneste ca o concretizare a conceptului Surface Phone ar putea folosi cea mai puternica platforma de pana acum, depasind actualele modele Lumia care folosesc chipuri Qualcomm.

Unii spun ca Surface Phone ar putea fi lansat o data cu Surface Pro 5, anul viitor, insa nu exista nicio certitudine ca acest lucru va fi realizabil. Pana atunci, nu ne ramane decat sa asteptam informatii noi referitoare la acest telefon si sa ne bucuram de ce avem, adica de seria Lumia!

Sa fie simple zvonuri? Voi ce parere aveti?

 

 

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0