nVidia lanseaza noul ForceWare 359.06 WHQL

nVidia lanseaza noul ForceWare 359.06 WHQL

Echipa software de la nVidia continua sa ne uimeasca pe zi ce trece , ajungand sa lanseze saptamanal cate un nou pachet de driver-e video si certificare WHQL. Desi lansarile lor sunt destul de dese, ele nu sunt atat de importante precum s-ar crede, efectiv, fiecare joc primind propriul driver.

Noul ForceWare 359.06 WHQL se adreseaza ultimelor doua titluri din domeniu, Just Cause 3 si Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Cu siguranta o sa va intrebati cu ce vine el nou pe piata. Inovatia apare prin optimizarea placilor video nVidia, profiluri SLI si 3D Vision, acestea din urma nefiind recomandate din motive neclare pana in momentl de fata. Cam astea ar fi noutatile. In acelasi timp, se va face si optimizarea profilurilor SLI pentru Fallout 4 si Umbrella Corps si 3D Vision pentru Assassin’s Creed Syndicate, de asemenea, nerecomandate.

Sunt efectuate mai multe modificari pana saptamana viitoare, sunt rezolvate cateva bug-uri si descoperite altele. In cazul in care sunteti pasionati si va doriti ForceWare359.06 WHQL, acesta se poate descarca de aici iar pentru mai multe detalii referitoare la modificarile efectuate va puteti informa de aici.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0