Cum suni la relatii cu clientii pe Vodafone direct la operator

Cum suni la relatii cu clientii pe Vodafone direct la operator

O problema pe care o intampin de fiecare data cand incerc sa fac un apel catre operatorii de la relatii cu clientii Vodafone este aceea ca nu pot trece de Andreea.

Andreea e robotul care iti raspunde atunci cand apelezi *222 si care vorbeste atat de rar incat trebuie sa dai pe difuzor ca sa nu iti incingi urechea.

Si mai grav e cand gresesti meniul si trebuie sa astepti pana cand isi termina toata poezia pentru a putea merge inapoi sau pentru a vedea daca ceva din meniul respectiv se potriveste nevoilor tale.

In timp ce am asteptat vreo 30 de minute sa iau legatura cu un operator, am tot cautat pe net cum as putea lua legatura direct cu un operator, fara a mai fi nevoie sa o tot ascult pe Andreea.

Pe siteul Vodafone este indrumat sa apelezi *222 sau 037.022.222, insa daca faci asta dai de robotul enervant. Dupa ce m-am plictisit, am decis sa notez scurtaturile pentru a le posta aici, pentru toti cei care mai vor sa ajunga direct la un operator.

Imediat dupa ce iti raspunde Andreea la *222, trebuie sa formezi urmatoarele scurtaturi:

 • 130303 – pentru servicii de Internet si Date
 • 130301 – pentru servicii de telefonie mobila
 • 130302 – pentru MMS-ul de care nu se mai foloseste nimeni

 

De ce sa folosesti scurtaturile astea pentru a ajunge direct la un operator de la relatii cu clientii?

 

Pentru ca cei de la Vodafone au si un serviciu express pe care il poti folosi apeland numarul *555, insa acolo esti taxat cu 0,39 euro, asa ca poti obtine acelasi serviciu doar daca folosesti scurtaturile.

4.1
SCOR TOTAL
Informatii
8 user votes x 4.0

Reclama

Comentarii

BLOG: 6
 • comment-avatar
  Marcu Cristian 2 luni

  Chiar nu mai putem vorbi cu un operator vodafone? Vorbim numai cu robotii ei nu mă pot ajuta în anumite probleme.

 • comment-avatar

  buna ziua ma numesc comdrea doru cristian ,am abonamentul expirat din luna mai 01,05,2017 ma trezec acum 2 zile ca mi sa da modificat abonamentul fara sa stiu de la13 euro la 10 euro ,vodafone face ce vrea cu clienti lor le modifica abonamentele cum vrea ei rusine ,astept sa fiu contactat de catre un operator cat mai urgent mutumesc

 • comment-avatar
  rotaru camelia veronica 2 luni

  urgent vreau sa vorbesc cu un operator

 • comment-avatar
  POP RODICA 1 lună

  DUPA REINNOIREA ABONAMENTULUI DE 8 EURO, AM VB. 30 DE MIN. DUPA CARE MI SE SPUNEA CA NU MAI AM CREDIT, DE SI SUNT ABONATA DE CCA. 20 DE ANI LA VODAFONE…DE O SAPT. NU MAI POT SUNA DAR FACTURA DEJA MI-A FOST TRIMISA…RUSINE !!! NU POT SA DAU DE UN OPERATOR DE RETEA LA TELEFON DOAR ROBOTI..DAR EU NU CU ROBOTI AM FACUT CONTRACT…

 • comment-avatar
  Cristi 1 lună

  Am și eu o problemă, mi-am încărcat cartela cu 6 euro și mi sa activat o optiune de 5 euro , am dezactivato sa activez una de 6 euro dar nu mai am credit. Pot primii creditul inapoi ? Multumesc !

 • comment-avatar

  Articol foarte util.
  Multumesc.