Va avea Iphone 7 mufa jack ?

Va avea Iphone 7 mufa jack ?

Potrivit MacOtakara (un site japonez de zvonuri), urmatoarea generatie de telefoane de la Apple nu vor mai avea mufa clasica pentru casti. Iphone 7 ar

Pareri Laptop Lenovo IdeaPad 510-15IKB vs ASUS A550VX-XX286D
MIT realizeaza o aplicatie care detecteaza emotii in conversatii
Allview lanseaza M9 Connect

Potrivit MacOtakara (un site japonez de zvonuri), urmatoarea generatie de telefoane de la Apple nu vor mai avea mufa clasica pentru casti. Iphone 7 ar putea sa nu beneficieze de o mufa jack pentru casti, ci acestea sa poata fi conectate cu ajutorul unui port comun pentru incarcator si pentru casti.

Acest lucru ar putea sa se intample datorita dorintei de a face ca telefonul Iphone 7 sa fie mai subtire decat modelul precedent, asa ca acest artificiu ar putea face ca urmatorul model sa fie cu 1mm mai subtire.

Mai sunt cateva luni pana la lansarea acestuia ( 9 – 10 luni) , acela fiind momentul in care toate aceste zvonuri vor fi confirmate sau infirmate.Aceast zvon pare destul de plauzibil, dat fiind faptul ca in ultimii ani companiile s-au luptat pentru gadgeturi si telefoane cat mai subtiri.

Este mult prea devreme ca aceste zvonuri sa poata avea valoare, insa s-a dovedit faptul ca multe dintre acestea se adevereau odata cu lansarea diferitelor gadgeturi.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: